Gå med i Arktis Naturals affiliate program

Gå med i Sveriges bästa CBD affiliate-program – dela din kärlek till Arktis Naturals produkter samtidigt som du tjänar hög provision.

Varför gå med i vårt affiliate program?

Arktis Naturals är en ledande leverantör av CBD-produkter i Europa. Vår hängivenhet till kvalitet återspeglas i vårt breda utbud av noggrant tillverkade CBD-produkter. Vi letar ständigt efter nya partners som vill ansluta sig till vårt växande affiliate program.

Vårt affiliate program erbjuder en lönsam möjlighet för dig att generera inkomst genom att enkelt hänvisa andra till våra premium CBD-produkter. Bli vår partner och var en del av en växande gemenskap som värdesätter kvalitet och välbefinnande.

Hur fungerar det?

Varje individ som deltar i vårt affiliate program kommer att tilldelas en personlig rabattkod och en unik länk. Du kommer att tjäna en generös provision när någon genomför en köp med din exklusiva rabattkod eller via din länk.

Om en användare besöker vår webbplats via din länk och genomför ett köp inom 90 dagar, kommer du att få en försäljningsprovision. Vi erbjuder provision på upp till 25% av försäljningen och utbetalningar sker varje vecka så länge det totala provisionsbeloppet har nått 500 SEK.

Provisionsplan

Attraktiv och flexibel provisionsplan – få upp till 25% i provision, utbetald varje vecka

Exklusiva erbjudanden

Exklusiva erbjudanden och personliga rabatter särskilt för dig

Flexibelt

Ansök direkt via vår hemsida och spåra all din statistik på ett ställe

Säkerhet

Säker betalning, hög konvertering & transaktionsvärde, och låg avkastning

Bli en Arktis Naturals affiliate