Allmänna villkor

Innehållet i denna webbshop tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Företagsnamn: Arktis Global LLP
Företagsnummer: OC435242
Adress: 7 Bell Yard, WC2A 2JR London, Storbritannien

Företagsnamn: MA Filial Sverige
Organisationsnummer: 516413-5351
Adress: 2 Frederick Street, WC1X 0ND London, Storbritannien

Köp mellan nätbutiken och kunden hänvisar till och regleras av brittisk lag.

Priser

Priserna på vår webbplats inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att justera priser och hantera lagerstatus i enlighet med gällande lagar och regler. Vid situationer med slutsålda varor eller försenade leveranser från våra leverantörer kommer vi att vidta lämpliga åtgärder för att informera och tillmötesgå våra kunder.

Ansvarsfriskrivning

Observera att alla våra produkter är registrerade som kosmetiska produkter, och är inte avsedda för att diagnostisera, behandla eller bota sjukdomar. Innehållet som tillhandahålls genom webbplatsen (text, film, bild), samt länkar till andra sidor är enbart i informationssyfte. Materialet på hemsidan är inget substitut för medicinsk rådgivning. Arktis Naturals tar inget ansvar för skador orsakade av leverans, transport och tullklarering av beställda varor. Kunden samtycker till att han/hon frågade och är medveten om produkternas rättsliga status i det land där kunden beställer. Alla våra produkter uppfyller EU-regler.

Beställningsprocess

När du lägger en beställning kommer du att få ett bekräftelsemail. Detta mail är inte en juridiskt bindande orderbekräftelse, utan endast en bekräftelse på att vi har mottagit din beställning. Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar på grund av fel, inklusive typografiska, leverans- eller tekniska problem. Ett köpeavtal anses etablerat när du mottar ett kvitto tillsammans med produkten, vilket fungerar som bevis på köpet.

Betalningsmetoder

Vi accepterar betalningar med VISA, Mastercard och andra EU-utfärdade kort. För din säkerhet använder vi SSL-kryptering för att skydda din betalningsinformation. Betalningen behandlas när varorna skickas.

Outlösta paket

För paket som inte hämtas ut av kunden debiteras en avgift på 150 SEK för att täcka kostnader för returhantering. Denna avgift tillämpas efter att paketet har returnerats, eller dras av från eventuell återbetalning. Ett outlöst paket betraktas inte som en annullering av ditt köp.

Åldersbegränsning

Kunder måste vara minst 18 år gamla för att köpa våra produkter. Det är kundens ansvar att tillhandahålla korrekt information vid beställning.

Nöjdhets-garanti

Vi erbjuder en nöjdhets-garanti förutsatt att du;

  • Du är en ny kund
  • Du har följt bruksanvisningen varje dag i 14 dagar
  • Du har inte känt någon av de avsedda fördelarna som skisserats
  • Du returnerar allt av oanvänd produkt, samt burken och förpackningen till oss

Vi förbehåller oss rätten att vägra återbetalning om vi anser att vår policy missbrukats. Observera att fraktkostnader inte återbetalas vid retur.

Prenumerationstjänster

Prenumerationer förnyas automatiskt vid slutet av varje prenumerationsperiod. Du kommer att få en påminnelse och bekräftelse via e-post före varje förnyelse. Prenumerationer kan hanteras, ändras eller avslutas när som helst genom att logga in på ditt konto på www.arktisnaturals.se.

Observera att vi inte erbjuder återbetalningar på produkter som beställs med prenumeration.

Kontakt

För frågor om dessa allmänna villkor, vänligen kontakta oss på contact@arktisnaturals.com.