Leverans & returer

Leveransvillkor

Alla beställningar som tas emot före kl. 15:00 skickas samma dag, måndag till fredag. Beställningar mottagna efter kl. 15:00 skickas nästa arbetsdag.

  • CityMail (Fri frakt) – Leveranstid: 1-2 arbetsdagar.
  • Bring PickUp (49 SEK) – Leveranstid: 1-3 arbetsdagar.
  • Budbee Box (59 SEK) – Leveranstid: 1-3 arbetsdagar.
  • PostNord MyPack (69 SEK) – Leveranstid: 1-3 arbetsdagar.

Observera att dessa tider är uppskattningar och kan variera beroende på faktorer som ordermängd och omständigheter utanför vår kontroll, såsom förseningar från vår fabrik eller budfirma. Under helgdagar och högtidssäsonger kan leveranstiderna vara längre.

Returrätt

Vi accepterar returer inom 14 dagar från leveransdatumet för oanvända varor i deras originalförpackning. Returer av varor med bruten försegling accepteras endast om varan är defekt. Varor köpta under kampanjerbjudanden, inklusive 3 för 2 paket, är inte berättigade till retur eller återbetalning om inte specifika krav är uppfyllda. Notera att du som kund ansvarar för returkostnaden samt risken under transporten.

Varor ska returneras till:

Arktis Naturals
Järnvägen 40
195 72 Rosersberg
Sverige

Kontakta oss och låt oss veta orsaken till returen genom att skicka ett e-mail till contact@arktisnaturals.com.

Återbetalningar genomförs efter att returen mottagits och godkänts. Om produkten är använd och inte defekt, kan vi inte erbjuda någon återbetalning. Produkten kan då, om så önskas, returneras till kunden.